Znajdź nas na Facebook
Jesteśmy na Google+

i / lub

Wakacyjna Promocja

WAKACYJNA PROMOCJA - możesz zaoszczędzić do 20.000 zł! Sprawdź aktualności.

BARC: 22 lata na rynku!

Zaufało nam już ponad 9000 osób i codziennie zyskujemy nowych klientów. Budujemy mieszkania wygodne, kameralnie położone, z trwałych i estetycznych materiałów, zaprojektowane przez architektów z olbrzymim doświadczeniem.

Dla prasy

Firma deweloperska Barc – dla prasy

Zapraszamy do zapoznania się z materiałami na temat działalności naszej firmy. Jako uznany deweloper doskonale orientujemy się w sytuacji na warszawskim rynku nieruchomości – prowadzimy przecież sprzedaż nowych domów i mieszkań zlokalizowanych w różnych atrakcyjnych punktach Warszawy i Piastowa. Dla Państwa wygody „trzymamy rękę na pulsie”. Oferujemy też nowe małe mieszkania w ramach popularnego programu MDM na Białołęce i w innych częściach stolicy.

24-25 października - Dni Otwarte Tarasów Dionizosa

Barc zaprasza na Dni Otwarte na terenie inwestycji Tarasy Dionizosa zlokalizowanej na warszawskiej Białołęce przy ul. Winorośli i Dionizosa. Gotowe oraz pokazowe mieszkania klienci będą mogli obejrzeć w weekend 24 i 25 października w godzinach 10.00 – 15.00.

Budowa II etapu Tarasów Dionizosa zakończona

Barc zgłosił do instytucji nadzorujących zakończenie budowy II etapu inwestycji Tarasy Dionizosa zlokalizowanej na warszawskiej Białołęce przy ul. Winorośli i Dionizosa. Przekazanie mieszkań aktami notarialnymi przyszłym mieszkańcom przewidziane jest w grudniu 2015 r.

Rusza III etap Tarasów Dionizosa

Warszawski deweloper Barc rozpoczął III etap inwestycji Tarasy Dionizosa zlokalizowanej na warszawskiej Białołęce przy ul. Winorośli i Dionizosa. W ofercie dostępnych jest 86 mieszkań, w najbardziej popularnych metrażach w ramach programu Mieszkanie dla Młodych. Zakończenie budowy przewidziane jest w grudniu 2016 r.

Tarasy Dionizosa już na finalnym etapie prac

Na budowie drugiego etapu osiedla Tarasy Dionizosa, zlokalizowanego na warszawskiej Białołęce przy ul. Winorośli i Dionizosa rozpoczął się ostatni etap prac. Do końca lipca 2015 r. planowane jest zakończenie budowy, a do grudnia 2015 r. przekazanie mieszkań aktami notarialnymi przyszłym mieszkańcom.

Koniec prac wykończeniowych II etapu Tarasów Dionizosa

Ostatnie prace wykończeniowe trwają na terenie budowy II etapu Tarasów Dionizosa. Inwestor, spółka BARC Warszawa, zamierza już za 6 miesięcy przekazać mieszkańcom pierwsze mieszkania. Wśród oferowanych mieszkań są jeszcze dostępne mieszkania z garażem lub wykończeniem w cenie w ramach programu „Mieszkanie dla młodych”.

Warszawskie mieszkanko w klasie ekonomicznej

Mieszkania w nowych, warszawskich inwestycjach nieźle się sprzedają. Zwykle spora część lokali znajduje swoich właścicieli zanim jeszcze budynki wyjdą z ziemi. Rotacja stołecznej oferty deweloperskiej jest duża. W dobrze zaprojektowanych i zlokalizowanych osiedlach, sprzedaż praktycznie kończy się wraz z budową.

MIEDZIANY DEWELOPER ROKU 2014

Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej ogłosiło zwycięzców IV edycji ogólnopolskiego Konkursu Budowlanego 2014. BARC Warszawa SA otrzymał Certyfikat Miedziany w kategorii Deweloper Roku 2014. Nagrodzono profesjonalistów, których działalność biznesowa spełnia najwyższe standardy w zakresie obsługi klienta i odznacza się innowacyjnością oferty.

JAK NIE KUPOWAĆ KOTA W WORKU na co zwracać uwagę przy wyborze mieszkania

Kilkaset inwestycji nowych mieszkań na rynku warszawskim i ponad drugie tyle na rynku wtórnym. Przyznacie Państwo, że wybór wielki, a decyzja trudna do podjęcia. Jak kupować mieszkanie mając pewność, że nie kupujemy kota w worku, ale że podjęta decyzja oparta jest na rzetelnej analizie czynników.

Nowy boom mieszkaniowy wyjątkowo udany rok 2014

Duża liczba rozpoczętych inwestycji i rewelacyjne wyniki sprzedaży pozwalają deweloperom mówić o minionym roku jako o wyjątkowo udanym. Według obliczeń analityków rynku, w największych aglomeracjach w kraju w 2014 r. sprzedało się więcej nowych mieszkań niż w rekordowym jak dotąd 2007 r.

Druga nagroda najlepszego wystawcy dla BARC Warszawa SA

BARC Warszawa SA otrzymał drugą nagrodę za najlepsze stoisko i obsługę targową podczas Targów Mieszkań i Domów, które odbyły się 14 i 15 lutego br. na EXPO XXI.